2013 - 2014 Dönemi

Arpiar Demirci Türk Hava Kurumu Üniversitesi(Ankara)Hava Ulaştırma Fakültesi.Pilotaj(İngilizce)
Valeri Maden LABA -Liberia Accademia di Belle Arti Firenze (Floransa Güzel Sanatlar Akademisi -İtalya)
Meryem Keşişoğlu İstanbul Ünv.Edebiyat Fakültesi.İngiliz Dili ve Edebiyatı
Alexsandra Arzat İstanbul Ünv.Edebiyat Fakültesi. İngiliz Dili ve Edebiyatı
Melisa Çam İstanbul Ünv.Mühendislik Fakültesi. Kimya
Derev Karacan Yıldız Teknik Ünv.Eğitim Fakültesi. Fen Bilgisi Öğretmenliği
Ketrin Zeki Yıldız Teknik Ünv.Fen Edebiyat Fakültesi.Kimya
Garen Olgar Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ünv.Fen -Edebiyat Fakültesi.Matematik
Cesika Gürün Marmara Ünv.Atatürk Eğitim Fakültesi .Fransızca Öğretmenliği
Aren Kalaycı Marmara Ünv.Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu.Sigortacılık
Tony Turgay Yalova Ünv.Mühendislik Fakültesi.Polimer Mühendisliği
Kristin Yelegen Beykent Ünv. Meslek Yüksek Okulu.Uygulamalı Rusça ve Çevirmenlik (%50 Burslu)
Aris Arzuman Yalova Ünv.Mühendislik Fakültesi.Polimer Mühendisliği.
Talar Erekli İstanbul Kültür Ünv.Eğitim Fakültesi.İngilizce Öğretmenliği(Tam Burslu)
Daniel Dinçer İstanbul Bilgi Ünv.İletişim Fakültesi.Medya ve İletişim Sistemleri (İngilizce)(%50 Burslu.)
Almira İşler İstanbul Bilgi Ünv.Fen -Edebiyat Fakültesi.İngilizce Öğretmenliği(İngilizce)(%50 Burslu)
Kami Gedik İstanbul Bilgi Ünv.Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu.Uluslararası Perakende Yönetimi((İngilizce)(%50 Burslu)
Daniel Gürül İstanbul Kültür Ünv.Fen-Edebiyat Fakültesi.İngiliz Dili ve Edebiyatı (İngilizce)(%50 Burslu)
Dikris Sarı Bahçeşehir Ünv.İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.Ekonomi(İngilizce)(%50 Burslu)