Okul Müdür Başyardımcısı

Esin Gürlek - Müdür Başyardımcısı

Ortaöğrenim ve lise eğitimini Adana Erkek Lisesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Fiziki Coğrafya Ana Bilim Dalı Tezli yüksek lisans programını tamamladı.1995 yılında Kars-Digor Lisesinde başladığı öğretmenlik hayatına sırasıyla Şehremini Lisesi, İskenderun Çamlık Ortaokulu, Çapa Atatürk İlköğretim Okulu,Özel Fener Rum Lisesi,Özel Sahakyan Nunyan Ermeni Ortaokulu,Hazım Erzu Ortaokulu,Şiir Mektebi Ortaokulu ve Yeşilköy Şehit Pilot Muzaffer Erdönmez Ortaokulunda görev alarak devam etti.2021 yılından itibaren Özel Sahakyan Nunyan Ermeni Anadolu Lisesinde Müdür Başyardımıcısı olarak görev yapmaktadır.