Ermenistan Gezimiz

Okulumuz Ermenistan’ın başkenti Erivan’a bir gezi düzenledi. Öncelikli amacı Eğitimi hakkında bilgi edinmek olan gezi kapsamında, Ermenistan’ın devlet üniversitesi olan Yerevan Üniversitesi gezildi ve öğrenciler bölümler hakkında bilgi sahibi olarak derslere katılma fırsatı da elde ettiler. Daha sonra Erivan’ın teknoloji merkezi olan TUMO Center gezilerek, eğitimi hakkında bilgi sahibi olundu. Gezi grubumuz Armenian Virtual College merkezini ziyaret ederek eğitim sistemi hakkında bir seminer aldı. Bu yıl 150.doğumyılı kutlanan Gomidas Vartabed’in müzesinin ziyaret edilmesi , hayatı ve eserleri hakkında bilgi edinilmesi geziye ayrı bir anlam katarak öğrencilerimizin onu daha iyi tanımalarını sağladı. El yazmaları müzesi olan Madenataran, Garni tapınağı, Opera binası, Cascade ve Cumhuriyet Meydanı da gezilen yerler arasındaydı. Öğrencilerimiz bu gezinin sonunda kendi kültürleri hakkında bilgi edinmiş ve donanımlı bir şekilde evlerine döndüler.