SAHAKYAN BELÇİKA YOLUNDA

SAHAKYAN BELÇİKA YOLUNDA????

Öğrencilerimizden Atiyana Umuç, Cansu Yağmur Demirci ve Romina Namlı "güven" konulu yazdıkları İngilizce denemeleriyle IYPA ve PERITIA işbirliğinde düzenlenen proje kapsamında "Youth on Trust Awards" yarışmasına katıldılar.

Atiyana Umuç ve Cansu Yağmur Demirci FİNALİST oldular ve ödül törenine davet edildiler. Şampiyonluk durumunda ise öğrencilerimiz yarışma kapsamında Belçika’nın Brüksel şehrine yolculuk ile ödüllendirileceklerdir.

Gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencilerimize, denemelerin felsefî açıdan değerlendirilmesinde Felsefe öğretmenimiz Aren Haşar'a, dil açısından ele alınmasında ise İngilizce öğretmenlerimiz Alin Yücel'e ve Ayda Tandırcı'ya teşekkür eder, kendilerini tebrik ederiz.