2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılında Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz

9. Sınıf öğrencilerimize 2 - 6 Eylül tarihleri arasında oryantasyon ve hazırlık çalışması gerçekleştirdik. Hazırlık çalışmalarımız matematik, fen ve dil branşlarında yapıldı. Bu çalışmalar sonucunda, 9. Sınıf öğrencilerimiz eğitim-öğretim yılına daha yüksek motivasyon ve adaptasyonla başladılar. 

Tanışma Toplantısı

6 Eylül 2019 tarihinde 9. Sınıf velilerimiz için bilgilendirme ve tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantımız boyunca; Okul müdüremiz sn. Diana Yılancıoğlu okulumuzun misyonu, vizyonu ve genel işleyişi hakkında velileri bilgilendirdi. 9. Sınıf rehber öğretmenleri sn. Nuritza Değirmenci ve sn. Liana Ünal 9. Sınıf işleyişi, ödev takibi, okul kuralları hakkında bilgilendirme yaptılar. Okul rehber öğretmenimiz sn. Letisya Ezer sınıf geçme yönetmeliği hakkında açıklamalarda bulundu. Ardından velilerimiz, tüm branş öğretmenleri le tanışma fırsatı buldular. Öğretmenlerimiz velilerin sorularını cevapladılar. Tüm velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Özel Sahakyan Nunyan Ermeni Anadolu Lisesi olarak 2019 - 2020 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.