Aleks Dağlıyan’ı Anma Liselerarası 2. Satranç Turnuvası

Okulumuzda 7 Nisan 2019 Pazar günü Aleks Dağlıyan’ı Anma Liselerarası 2.Satranç Turnuvası düzenlendi.
      Aynı gün gerçekleşen ödül töreninde Dağlıyan ailesi ,okulumuz kurucu temsilcisi,öğretmen kadrosu ve turnuvaya katılan okulların öğretmenleri de hazır bulundular.
        Törenimizin sunuculuğunu üstlenen okulumuz öğretmenlerinden Sirun Özçelik açılışı gerçekleştirerek okul müdürü Diana Yılancıoğlunu sahneye davet etti. Müdire hanım konuşmasında burada böyle faaliyetlerle sağlanan birlik ve beraberliğin daim olmasını temenni etti.
        Turnuva sonunda takım olarak Özel Esayan Ermeni Lisesi birinci, Özel Getronagan Ermeni Anadolu Lisesi ikinci, Özel Sahakyan Nunyan Ermeni Anadolu Lisesi  üçüncü oldular. Bireyselde birinci olan Getronagan Lisesi öğrencilerinden Aren Demirci’ye Dağlıyan ailesi tarafından hazırlanan gümüş kupa takdim edildi.
        Okulumuz  tarafından tüm katılımcılara anı madalyası ve katılım sertifikası dağıtılarak törene son verildi.