Corona Virüs Duyurusu

Sayın Velimiz,

Özel Sahakyan Nunyan Ermeni Anadolu Lisesi olarak, uluslararası ve yerel sağlık kuruluşlarından gelen haberleri yakından takip etmekte, yeni Corona Virüs (Covit-19) solunum yolu enfeksiyonu yayılımının önlenmesi açısından tedbirler almaktayız. Bu bağlamda, okulumuzda her gün yapılan dezenfektenin yanı sıra 13/03/2020 Cuma günü Fatih Belediyesi Sağlık Müdürlüğü tarafından tüm okul binamız dezenfekte edilecektir. Öğrencilerimizi bilinçlendirme ve bilgilendirme adına sağlık bakanlığının yayınlamış olduğu broşür dağıtılmış, okul binasının tüm katlarına hijyen kurallarını içeren afişler de asılmıştır. Aynı şekilde okulumuzun ulaşım hizmetini sağlayan City Turizm tarafından tüm araçlarımız dezenfekte edilmiştir. Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı açıklama doğrultusunda okullar 16 Mart’tan itibaren 2 (iki) hafta süre ile tatil edilmiştir.23 Mart haftası Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uzaktan eğitim sistemine geçilecektir. Öğrencilerimiz EBA kullanımı ile ilgili bilgilendirilmişlerdir .Aynı hafta ile ilgili süreç takip edilerek yapılacak olan çalışmalar, velilerimizle daha ileri bir tarihte paylaşılacaktır.

Bilgilerinizi rica eder, sağlıklı günler dileriz. Daha detaylı bilgi alabilmeniz için http://www.saglik.gov.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Özel Sahakyan Nunyan Ermeni Anadolu Lisesi Müdürlüğü