Gelecek Vaad Eden Genç Aktör Yeğya Akgün

Aziz Tercümanlarımızın anıldığı ve kültürel çalışmalar yaptığımız Ekim ayı etkinlikleri çerçevesinde Özel Sahakyan Nunyan Ermeni Anadolu Lisesi öğrencileri, okulumuz mezunlarından “İstanbul Devlet Tiyatrosu” sanatçısı Yeğya Akgün ile bir söyleşi gerçekleştirdi.Yeğya Akgün samimi ve içten tavırlarla kendi tecrübelerinden örnekler vererek öğrencilerin sorularını cevapladı;tiyatroyla ilgili bilgiler aktardı.Yeğya Akgün’ün söyleşinin moderatörlüğünü gerçekleştiren 11.sınıf öğrencilerimizden Talya Balcı ve Ayk Gezer’in sorularına verdiği cevaplar ve açıklamalar öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.Keyifli ve öğretici programın bitiminde okul müdürü Diana Yılancıoğlu Sahakyan Nunyan Lisesi mezunu, gelecek vaad eden genç aktöre teşekkürlerini ifade ederek başarı dileklerinde bulundu.