Patrik Sahak II. Hazretleri’ni ziyaret ettik!

1 Eylül 2020 Salı günü 2019-2020 Eğitim - Öğretim yılı mezunlarımızı temsilen bir grup öğrencimiz ile Türkiye Ermenileri Patrikliğinin daveti üzerine Patrik Sahak II. Hazretleri’ni ziyaret ettik. Patriklik Kalem Müdürü Başrahip Tatul Anuşyan’ın da bulunduğu ziyarette Patrik Sahak II. Hazretleri üniversite sınavında başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ederken kendilerinin de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi verdiği dönemlerden öğrencileri olan mezunlarımızın başarılarına şahitlik etmenin sevincini yaşadıklarını vurguladılar. Eğitim hayatına yurt dışında devam edecek olan öğrencilerimize ise iyi yolculuklar temennilerinde bulundular. Patriklik makamında öğrencileri kabul eden Patrik Sahak II. Hazretleri ayrıca öğrencilere kıymetli hatıra hediyelerini de takdim etti. Sahakyan-Nunyan Ailesi olarak Patrik Hazretleri’ne ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.