REHBERLİK ETKİNLİKLERİ

TERAPÖTİK KARTLAR GRUP ÇALIŞMASI
10. sınıflarımızla Terapötik Kartlar ile yaptığımız etkinliğimizde, duyguların dışavurumu ve hedef belirleme konu başlıkları ile öğrenciler keyifli bir yolculuğa çıktılar ve farkındalık kazandılar.
MINDFULNESS (Bilinçli Farkındalık)
12. Sınıflarımızın YKS hazırlık sürecinde kaygı ile baş edebilmeleri adına zihin ve nefes egzersizi şeklinde rehberlik servisimiz tarafından MİNDFULNESS (bilinçli farkındalık) uygulandı.
TÜRKİYE'DE VE YURTDIŞINDA EĞİTİM SİSTEMİ
Rehberlik Servisimiz tarafından öğrencilerimize "Türkiye’de ve Yurtdışında Eğitim Sistemi" konulu seminer verildi. Seminerde Türkiye ve yurtdışı eğitiminin sistemi, farkları ve fırsatları öğrencilere aktarıldı.
ABC MODELİ UYGULAMASI
10. sınıflarımıza ABC Modeli uygulandı. Modelin uygulanması öğrencilerin olay, düşünce, duygu ve davranış kontrolü becerilerini geliştirirken, neden-sonuç ilişkisini anlamalarını sağladı.